Goede Kerstdagen & een gelukkig en gezond 2021

Kerstmis, het feest van het licht, in een bewogen jaar. De medewerkers van Aenea Vitaal wensen u goede kerstdagen toe en wensen u en uw collega’s een goed en gezond 2021 toe.

Als mentor en bewindvoerder hebben wij veel bewondering voor de inzet van de zorg voor de cliënten, waaronder ook onze cliënten. Zeker nu ook in verschillende huizen het Corona Virus zijn intrede heeft gedaan. Juist nu klinkt goede, gezegende of zalige kerstdagen vreemd. Toch wensen wij allen juist nu het licht van Kerstmis toe, en wensen wij u een gelukkig en gezond 2021 toe.

Juist ook in deze tijd is gebleken dat niet alle cliënten kunnen terugvallen op familie om de eigen zaken goed te regelen of de cliënten bij te staan in de keuzes die gemaakt moeten worden. Ook in deze tijd staan onze medewerkers klaar om deze cliënten bij te staan. Bel ons gerust.